Flavourites Keurmerk webwinkel
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Verlanglijst (0)

GOOD CAUSE BOX

GOOD CAUSE BOX
We want to make a difference, not just a living.

Jij shopt, wij doneren! Met alles wat je  shopt, steun je onze good cause box, zónder dat het jou geld kost. Want van iedere aankoop die je bij ons doet, gaat automatisch 5% in onze 'Good Cause Box'. Big thanks, ook namens onze doelen!


Stichting Still

Stichting Still biedt kosteloos een fotoreportage aan aan familie van een ernstig ziek kind of ouder. Ook verzorgen ze de fotografie van zieke, stervende of overleden baby’s vanaf het 2e trimester van de zwangerschap.
de fotografie wordt altijd kosteloos uitgevoerd; Stichting Still is volledig afhankelijk van donaties.


Villa Joep

Villa Joep is gestart als belofte aan de toen vierjarige Joep. Voor zijn overlijden beloofden zijn ouders hem alles op alles te zetten om genezing van neuroblastoom mogelijk te maken. Die belofte uit 2003 is uitgegroeid tot een professionele organisatie die geld inzamelt om het internationale onderzoek naar neuroblastoom te versnellen en de kans op genezing te vergroten. Neuroblastoom is een van de meest agressieve vormen van kanker die kinderen kan treffen. Jaarlijks krijgen 25 tot 30 kinderen in Nederland de diagnose neuroblastoom. 65 tot 70 procent van de kinderen met de zwaarste vorm overleeft het niet. Een somber en oneerlijk perspectief. 

Help het leven van deze kleine helden te redden. Villa joep stopt pas als er een levensreddende therapie is tegen neuroblastoom. Dat moment komt langzaam dichterbij, met dank aan donaties.


Er zijn geen producten in deze categorie.