Flavourites Keurmerk webwinkel
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Verlanglijst (0)

OVER LAB02

Concept

We deliver happy changes to everyday designers

Bij LAB02 vind je lifestyle, interior & stationery-items waar je blij van wordt! In onze online store en fysieke winkel. We houden van natural simplicity, en worden geïnspireerd door ‘everyday designers’: stijlvolle mannen en vrouwen die met passie bezig zijn met verandering in interieur en lifestyle als een manier om zich gelukkig te voelen. Want jouw manier van leven en de invulling die je eraan geeft is voor iedereen uniek; met een combinatie van items ontwerp je jouw eigen lifestyle waar je happy van wordt.

Naast dat wij geinspireerd worden door ‘everyday designers’ willen wij ook hen inspireren. Wekelijks introduceren we nieuwe items, designs en stijlen om hen via social media, onze online shop, blogs, en onze fysieke winkel te inspireren.  Zo kunnen ze met hun eigen combinatie van items uit onze store hun inrichting en lifestyle nét een beetje leuker te maken!

Happiness through change!

Conceptstore LAB02 biedt gerenommeerde lifestyle en interieurmerken, webshops, beginnende designers en labels een fysiek verkoopplatform. Dit platform is ideaal voor ondernemers die vaak niet over een eigen verkooppunt beschikken of die hun verkoopnetwerk willen vergroten. 

Adres

Centrum Apeldoorn [naast Martin's]
Paslaan 3 
7311 AH Apeldoorn 

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10.00-17.00
Woensdag: 10.00-17.00
Donderdag: 10.00-21.00
Vrijdag: 10.00-17.00
Zaterdag: 10.00-17.00

Koopzondag: iedere eerste zondag van de maand van 12.00-17.00