Flavourites Keurmerk webwinkel
  • U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Verlanglijst (0)

OUR TEAM

OUR TEAM

HI, NICE TO MEET YOU. Wij zijn Lab02 en willen jou graag even voorstellen aan ons trotse team!


Femke ten Berge


Sanne Helder


Jelle Pera


Monique  van Uffelen

"Hoi, ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Monique  van Uffelen en ben 45 jaar oud. Ik ben moeder van twee prachtige dochters van 10 en 13 jaar oud. Ik werk nu sinds januari 2019 bij LAB02. Hiervoor heb ik acht jaar in het kappersvak gezeten en 8 jaar in de kleding gewerkt. Interieur is wel altijd een passie van mij geweest. Thuis ben ik er ook altijd mee bezig. Daar worden ze thuis wel eens gek van want ik ben altijd aan het schuiven met meubels en in de weer met de verfkwasten. Heerlijk vind ik dat. Het werken in deze mooie winkel brengt daarom nog meer inspiratie bij mij naar boven. Het is ook bijna onmogelijk om niet geïnspireerd te raken als je door de stijlvolle winkel loopt met al die gave merken. Je raakt ook gewoon niet uitgekeken. Mocht je dan ook het overzicht even helemaal kwijt zijn door de vele artikelen dan helpen wij je natuurlijk graag. Kom gewoon eens lekker langs in Apeldoorn en laat je ook inspireren!"


Sophie Postma

"Heee, mijn naam is Sophie Postma en ik ben de jongste medewerker van 18 jaar oud. Ik zit in mijn examenjaar van het Gymnasium om volgend jaar in Leiden rechten te gaan studeren. Ik heb altijd al een voorliefde voor interieur design gehad en voel me dus precies op m'n plekje hier bij LAB02. Toen ik in februari 2019 bij LAB02 naar binnen liep wist ik dan ook meteen dat ik hier wilde werken; de prachtige winkel, relaxte sfeer, lieve verkopers en mooie locatie trokken mij aan. Naast het werken in de winkel verzorg ik de website. Ik kan als één van de weinigen van mijn leeftijd zeggen dat ik werkelijk geniet van mijn werk en trots ben op wat Femke heeft neergezet. Ben je nog niet op bezoek geweest? Dan zou ik dat gauw doen, want er is hier alles wat je hartje begeert!"


Sanne Uilkema

"Hai hai, ik ben Sanne Uilkema en ben 22 jaar. Vanaf de opening van LAB02 kwam ik al geregeld (lees: té vaak) bij LAB02 om cadeautjes te kopen of gewoon even rond te neuzen. Super leuk dat ik hier nu dus ook mag werken! Net zoals Sophie houd ik mij naast het werken in de winkel, bezig met het verzorgen van de website. Naast dat ik bij LAB02 werk, doe ik vrijwilligerswerk bij de Rechtswinkel Apeldoorn en ga ik vanaf september beginnen aan de Master Privaatrecht. Ik hoop jullie snel een keer te zien in de leukste winkel van Apeldoorn!"


Er zijn geen producten in deze categorie.